Musik är livsglädje!
Den här sidan omfattas inte av utgivningsbeviset för www.rum.se

Vad vill jag att RUM Örebro gör?

RUM gör varje år olika verksamheter, som läger, workshops, konserter och kurser m.m. Vi vill alltid att de
verksamheter vi gör ska vara så roliga och inspirerande som möjligt och passa just dig! Därför vill vi gärna
veta vad du tycker vore kul att få göra. Svara på frågorna nedan, så ska vi göra vårt bästa i RUM Örebro för att skapa verksamhet som du önskar!

Ex. spelar tvärflöjt, dansar jazz, sjunger i kör, spelar i ett band…
T.ex. Jag skulle vilja spela i rockband eller jag har aldrig sjungit musikal-låtar men skulle vilja lära mig det eller jag skulle vilja spela folkmusik eller jag skulle vilja lära mig showdans. Detta är bara förslag på hur du ska tänka, det är dina önskningar vi vill höra!
T.ex. en helg, några dagar, en vecka eller två. Du önskar!Tack för att du fyller i den här enkäten! I och med det kan vi anpassa den verksamhet som distriktet erbjuder så att fler medlemmar är nöjda och uppskattar det RUM Örebro gör för att verka i regionen! Om du har fler tankar eller önskemål om samarbeten som Örebrodistriktet kan hjälpa dig med, så tveka inte med att kontakta oss genom kontaktsidan här i hemsidan eller via orebro@rum.se.

X