Musik är livsglädje!
Den här sidan omfattas inte av utgivningsbeviset för www.rum.se

Tack och hej!

17 december, 2021 Årsmöte Rebecka Helgesson , , ,

RUM Örebros före detta distriktsordförande Maaike van Huisstede Welvaart tackar för sin tid i styrelsen och önskad lycka till!

Tack och hej,

Efter tre år i styrelsen kommer jag nu dessvärre att behöva avgå från min roll i förväg. Under min tid i RUM har jag lärt känna många fantastiska människor och utvecklats mycket som person. Det har inte alltid varit lätt men det har varit kul. Att börja mitt första år som ledamot för att sedan gå in i rollen som ordförande, det gick snabbt – tre år har redan passerat!

Anledningen till att jag avgår nu är för att jag inte längre känner att jag har den tid och engagemang som RUM Örebro behöver. Jag tycker därmed att en person som har mer tid och engagemang samt glädje i sitt arbete är vad RUM Örebro behöver för att lysa vilket just nu inte är jag.

Härmed önskar jag ett stort lycka till till den nya ordföranden, ni kommer göra fantastiska saker och jag önskar ett fortsatt lycka till till styrelsen för det otroliga arbete ni gör!

Hejdå för nu, jag hoppas att om några år när jag har mer tid att jag kan komma tillbaka och vara en del av detta otroliga arbete ni gör!

Er före detta distriktsordförande,
Maaike van Huisstede Welvaart

X