Musik är livsglädje!
Den här sidan omfattas inte av utgivningsbeviset för www.rum.se

Välkommen till distriktsstämman 2023!

23 juli, 2023 Årsmöte Rebecka Helgesson , , ,

Välkomna till distriktsstämman 2023! Lördagen den 23 september kl. 14.00 på Föreningarnas hus i Örebro. Ta chansen att höja handen, rösta och påverka distriktets framtid.
Välkomna!

När? Lördagen den 23 september

Tid? Kl. 14.00

Plats? Föreningarnas hus, Örebro.

Anmälan? https://ebas.rum.se/registrations/add/254

Varför?

Varje år måste RUM Örebro hålla distriktsstämma, eller årsmöte, för att uppehålla distriktets formella ansvar gentemot förbundet i sin helhet och för att ge er, våra medlemmar, möjlighet att påverka vad som sker inom distriktet. Under årsmötet får styrelsen möjlighet att berätta vad som hänt under föregående år samt vad styrelsen hoppas genomföra under kommande år! 

Gemensam fika!

Under stämmans gång bjuder RUM Örebro på fika för de medlemmar som deltar fysiskt. Vid eventuella allergier eller kostval; kom ihåg att specificera dessa i anmälan. 

Vanliga frågor

Kan jag vara med digitalt?
Nej, i år kommer det inte vara möjligt att vara med digitalt.

Kostar det att delta?
Nej, det är helt gratis att delta på själva stämman, vi bjuder även på fika under stämmans gång. Dock behöver du själv ordna med transport till och från lokalen (Föreningarnas Hus, Örebro).

Hur länge håller stämman på?
Det är svårt att säga, men troligtvis mellan en till två timmar. Vi ser till att ta pauser under stämmans gång.

Behöver jag förbereda mig på något sätt?
Det är bra om du har tittat igenom de handlingar (dokument) som styrelsen har förberett inför stämman innan själva mötet sätter igång. Det är för att du ska ha en större förståelse för vad besluten handlar om. Vi kommer även att gå igenom handlingarna under stämman, men då i kortare drag så att det inte tar alldeles för lång tid. Handlingarna kommer finnas här nedan senast två veckor innan stämman hålls.

Vart anmäler jag mig?
Du anmäler dig via länken ovan där du fyller i uppgifter såsom för- och efternamn, vart du bor i distriktet, mejladress, telefonnummer samt om du har några kostpreferenser eller allergier som vi behöver ta hänsyn till.

Jag har en annan fråga som inte finns med här, var hittar jag svar?
Kontakta styrelsen via mejl så ska vi svara så gott vi kan. Kontaktuppgifter hittar du här på hemsidan under fliken Kontakt i huvudmenyn.

Stämmohandlingar

Valberedningens förslag 2024

Välkomna!

X