Musik är livsglädje!
Den här sidan omfattas inte av utgivningsbeviset för www.rum.se

Kommande event!

30 april, 2019 Medlemmar Rebecka Helgesson , , , ,

 

Nu har Örebrodistriktets kalendarium blivit uppdaterad så passa på att ta dig en titt på vad som händer, både lokalt och runt om i landet. Nu börjar det dyka upp fler och fler evenemang som hålls under sommaren så det är bara att välja och vraka mellan allt som händer!

Bland annat kan du läsa om Fagottlägret som hålls 17-19 juni på Stenudden utanför Hammarö. Under tre dagar får eleverna gotta ner sig ordentligt i sitt instrument och på schemat står det både fagottövningar tillsammans med de kompetenta lärarna samt ”Fagotterna på fortet”.

Anmälan stänger den 13 maj, så se till att anmäla er i tid!
För mer information, läs här.

Du kan även läsa om den Nordiska Brassbandskursen som hålls den 24-30 juni i Manger, Norge. Dit är du välkommen om du är född mellan 1998-2003 och spelar ett brassinstrument. Under veckan kommer du att få spela i brassband och i grupper, kammarmusik, soloundervisning, med pianoackompanjemang m.m. Kursen fokuserar på spelglädje, individuell utveckling och självständighet, övning och kommunikation.

Anmälan är löpande.
För mer information, läs här.

För dig som är mer inriktad mot sång i olika varianter så finns Sångveckan i fjällen. Det är precis som det låter: en vecka där ett 50-tal sångare samlas uppe på Hemavan fjällstation och sjunger tillsammans. Det kommer finns möjlighet för både individuella sånglektioner tillsammans med pedagoger samt gemensamma repetitioner med andra deltagare. Kursen hålls den 22-28 juli.

Anmälan är öppen och sker här.
För mer information, läs här.

Är du mer intresserad av stråkmusik? Då passar Tónlek bättre för dig! Det är ett läger som är för dig mellan 8-18 år gammal och spelar ett stråkinstrument på vilket nivå som helst. Lägret hålls 4-9 augusti på Musikhögskolan Ingesund i Arvika.

Anmälan är öppen fram tills den 15 juli, och du hittar den här.
För mer information, läs här.

Du kan även läsa om Svenska Suzukiförbundets stråkläger, Jazzkurs i Falkenberg, Blåslandslaget, Symfoniprojektet och det kommande musiksymposiumet.

X